Blog

historia om postorderbrudenFinn karlek kungen internet – Helena och Magnus traffades kungen Facebook

Finn karlek kungen internet – Helena och Magnus traffades kungen Facebook

Finn karlek kungen internet – Helena och Magnus traffades kungen Facebook

S kilsmassan hade tart pa Helena. Hon tyckte ej om singellivet, utan ville leva i tvasamhet. Men hur hittar man den stora karleken nar man inom kort narmar sig 50 ar funderade Vaxjotjejen?

Omkring tio mil darifran, i Morrum, gick Magnus nastan i sin stora villa. Bruten och allena efter att ett langt omstandighet varit ovanfor ett par ar forr. Att finn karleken aterigen kandes som en avlagsen avsikt. Genast ville han blott leva for det som betydde mest forut honom, hans bada manniskobarn.

Vi traffar Helena Lof Pettersson, 56, och hennes man Magnus, 51, hemma i villan i Morrum uppemot exakt fyra ar efter att karleken slog ned i deras leva.

– Chansen att det som hande skulle handa, den finns ju nastan inte. Det ar som en vacker fantasi, anser Magnus och stralar lyckligt jamte sin Helena spann koksbordet.

Svar att finn karleken

– Jag skilde mej i mans med i 21 ar, vi hade varit gifta i nio ar. Med hade vi tva manniskobarn, berattar Helena.

– sjalv ar personligen ett skilsmassobarn och kanske ar det den erfarenheten som gjort att sjalv i vuxen alder kanner att sjalv ar en familjemanniska och vill hora forbund med nagon.

– sjalv sa till undertecknad jag att inom fem ar amna jag leva sallskap med nagon. Men det innebar ej att sjalv skulle bli desperat och slang mig ovan forsta basta karl, poangterar hon.

Se aven: 7 superkandisar som blivit kara i en svensk

Helena markte fartfyllt att det dar med att finn karleken nar man kommit upp i medelaldern har avta utmaningar. Detta trots att hon inneha ett stor socialt formogenhet med manga vanner och att hon varje aktiv i foreningslivet.

– Att motas karleken gallande krogen var ej lindrig. Jag provade dessutom gallande natdejting, men markte flinkt att det var inte ett dyft forut mej. Ett problem med de hanar sjalv traffade, varenda att de mycket hade synonym bakgrund som jag allena. De vagade helt spartanskt inte ga in i en ny relation uppbokat ut, de ville ha nagot pa avstand. Det varje jag absolut ej hagad fran.

Fortegen karlek fran hogstadiet

En torsdagsmorgon tre ar efter skilsmassan satt hon med lokaltidningen Smalandsposten intill frukostbordet. Ett bekant namn och plyte dok upp gallande forstasidan. Det var en bild pa hennes hemliga karlek fran hogstadiet, killen som hon varje for forsagd forut att narma sig enar. Genast borjade hon fundera, tank ifall han ocksa besta singel, nog var det antligen dags att kontakta honom?

4 fran 10 traffar karleken via internet

Det ar den digitala varlden som numera galler nar man amna pricka sin partner. Det visar en stor amerikansk granskning gjord vid Stanford university dar forskarna sokte besvarande gallande varje karlekspar generellt samlas. Svaret ar entydigt – internet ar den mest populara motesplatsen enligt studien som publicerades 2019. Laka 39 procent fran paren uppgav att de traffats online och troligen estniska hustru ar den siffran annu hogre i och med som manga fran paren haft sin forsta kontakt online innan de traffats i verkligheten pa exempelvis bar eller restaurant.

Den studien visade ocksa att sattet att motas kungen forandrats kvar epok. Nar forskarna gjorde samma granskning 2009 uppgav 25 procent fran paren att de traffats via gemensamma vanner och varenda enar i majoritet. Da stod online-motena for 22 procent.

Natdejting ar i sjalva verket en modernare version av det som forr var en kontaktannons i tidningen och som kunde upplevas som en desperat onskan efter nagon. Nar kontaktannonsen tog steget in i den digitala varlden i genom annorlunda dejtingsidor och dejtingappar ses den kungen ett helt annat fason.

Deixe uma resposta

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *